בואו לבשל איתי!!!

בפוסט הקודם שפורסם רק לפני שבוע כבר סיפרתי לכם שאני הולך להעביר סדנת בישול ב-״ספייסס״ בהוד השרון כחלק מפעילות בלוגרים שהם עורכים. הבטחתי גם פרטים, לא? אז הנה – חם חם מהתנור… שתי סדנאות – האחת סדנה ״רגילה״ לקוראי הבלוג, והשניה סדנה שמתמקדת קצת יותר בבישולי ״פליאו״ אבל האמת, גם מי שלא פליאולית יהנה בסדנה מאחר ובסיכומו של דבר – מדובר במוצרים טריים, מעובדים, טעימים, מה רע?

DSC_5678.jpg

שתי הסדנאות אינן כשרות.

סדנת בישול לקוראי הבלוג ״פשוט מבשל פשוט״ – 2 לנובמבר, 2014 בשעה 17:30, ב-״ספייסס״ בקניון מרגליות ברחוב ז׳בוטינסקי 3 בהוד השרון.

רובנו אם לא כולנו אנשים עובדים. לרובנו יש מעט מאוד זמן לבשל במהלך השבוע ואני, לדוגמה, מנצל את סוף השבוע לבישולים – חלקם לארוחת הערב של שישי, חלקם לשבת, וחלקם למהלך השבוע. בסדנה נקבל כמה רעיונות על מנות שיכולות לתפקד בכמה ״תפקידים״ – לפעמים מנות ראשונות, לפעמים מנה עיקרית, לפעמים חלק ממנה אחרת… והכל, כמובן – כמו שאני אוהב (ואני מקווה, גם אתם אוהבים) – פשוט, בלי 600 שלבים ובלי חומרי גלם שצריך לנסוע עד לאיזה כפר בטג׳אקיסטן בכדי להשיג אותם.

בין המנות שנבשל בסדנה יהיו גם המנות האהובות של כל הזמנים – סלט דלעת ופיצוחים, מוס השוקולד הפשוט והטעים עד כדי כאב, קציצות דגים שאי אפשר להאמין ממה הן עשויו… רוטב הבולונז שמשנה צורה ממש מול עיניכם והופך מ-״סתם רוטב״ למילוי של מנה אחרת… ועוד מלא דברים פשוטים-פשוטים שישנו לכם את הדרך שאתם מבשלים – יהיה כיף, נבשל קצת, נכיר קצת, נצחק המון ונאכל מלא!

להרשמה – פשוט התקשרו פשוט – 09-7793445, תגידו שיובל שלח אתכם ושאתם מתים להירשם לסדנה שלו ב- 2 לנובמבר. עלות הסדנה היא 89 ש״ח – נשבע לכם, אין קאץ׳ – 89 ש״ח לסדנה שבד״כ אמורה לעלות משהו כמו 250 ש״ח ואפילו 300 ש״ח. ככה זה כשאוהבים.

 סדנת בישול פליאוליתית למהדרין – 13 לנובמבר, 2014 בשעה 17:30, ב-״ספייסס״ בקניון מרגליות ברחוב ז׳בוטינסקי 3 בהוד השרון.

בזמן האחרון יצא לי לפגוש לא מעט אנשים שבחרו בתזונת הפליאו כדרך החיים שלהם, ועדיין נאבקים עם ״איך לבשל״, ״מה לבשל״, ועוד כמה שאלות, חלקן אפילו מעולם ״צעדי הבסיס״. גם אתם פליאוליתים? גם אתם מתעניינים? כולם אומרים לכם שאתם צריכים לאכול כמה שיותר שומן, כמה שיותר חלקי פנים, כמה שיותר כמה שיותר ואין לכם מושג אפילו כמה שפחות? זו הסדנה בשבילכם.

אנחנו נתחיל בכמה הכנות בסיסיות שמהוות נכסי צאן ברזל של הבישול הפליאוליתי, אבל לא נתעכב שם ומיד נתקדם למנות ראשונות מגניבות, מנות עיקריות שמספקות לנו את השומן והחלבון שאנחנו צריכים, כמובן בשליטה על הפחמימות, ואפילו נמצא זמן ומקום לקינוחים כשרי-פליאו למהדרין.

מה יהיה לנו? איך להכין גהי בצ׳יק צ׳ק, נכין שרימפס בבייקון, המתכון הסודי שלי לראגו בולונז שאבות-אבות-אבותינו היו אוכלים במערות שלהם, אם היו כאלה בבולוניה, נלמד מה עושים עם כבד בקר (ולאו דווקא רק איתו), נכין חמאת קוקוס לבד וממנה נכין קינוחים… והכי חשוב – נקבל עוד רעיונות ל-״מה אוכלים כשנמאס האסאדו״.

נו, אז מה אתם אומרים? ניפגש שם? אני אהיה הניאנדרטל הלא מגולח עם חגורת הפרווה (אבל מבטיח לשטוף ידיים לפני שאני מבשל!).

להרשמה – פשוט התקשרו פשוט – 09-7793445, תגידו שיובל שלח אתכם ושאתם חייבים תיכף ומיד להירשם לסדנת הפליאו ב- 13 לנובמבר. עלות הסדנה היא 89 ש״ח – נשבע לכם, אין קאץ׳ – 89 ש״ח לסדנה שבד״כ אמורה לעלות משהו כמו 250 ש״ח ואפילו 300 ש״ח. ככה זה כשאוהבים.

7 תגובות בנושא “בואו לבשל איתי!!!”

    1. שרה,

      יש את הסדנה ב- 13 לנובמבר – יהיו בה גם חלק מהמתכונים שיש בבלוג, וגם מתכונים חדשים – אמנם הפוקוס הוא תזונה מבוססת פליאו, אבל חלקם (הגדול) של המאכלים בתזונה הזו הם כאלה שכל אחד ישמח לאכול…

      אשמח אם תבואי,

      יובל

    1. שלום חוה,

      כרגע אלה התאריכים שיש, הם נקבעו על ידי ״ספייסס״ מאחר והסדנאות האלה הן חלק מפעילות בלוגרים שהם מריצים. אם תהיינה סדנאות בעתיד אני מניח שהן תהיינה במחיר מלא ולא במחיר מסובסד.

      יובל

להגיב על יובל לבטל

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.